Meniu general

Print Friendly


inapoi

Meniu nunta:

Aperitive Varianta 1
Aperitive Varianta 2
Aperitive Varianta 3
Peste varianta 1
Peste varianta 2
Peste varianta 3
Sarmale varianta 1
Sarmale varianta 2
Grill varianta 1
Grill varianta 2
Grill varianta 3
Tort varianta 1
Tort varianta 2
Tort varianta 3
Prajituri varianta 1
Prajituri varianta 2
Prajituri varianta 3
Fructe varianta 1
Fructe varianta 2
Fructe varianta 3
Piesa pentru nasi varianta 1
Piesa pentru nasi varianta 2
Piesa pentru nasi varianta 3
SOMN, SOMON SAU STURION
ESPRESSO, FILTRU, CAPPUCCINO SAU FRAPPE
SAMPANIE
PISCOTURI PERSONALIZATE
ALCOOL, VIN, BERE, DIGESTIVE, APA MINERALA SI PLATA
PAINISOARE ASORTATE

 

Tarte, Tartine, Canape cu:

SOMON FUMMEE CU SPARANGHEL SAU CU ANANAS
CREMA DIN SOMON FUMME
SOMON FUMME SI CAPERE PE LIME
ICRE MANCIURIA
ICRE NEGRE
ICRE DE CRAP
SCOICI PE PASTA ROQUEFORT
SHRIMPS PE PASTADE PESTE+CAPERE
FILE DE ANCHOX SI CAPERE
BRANZA ROQUEFORT
PASTA DE PESTE PE LIME SAU CRUTON
SHRIMPS, ICRE DE CRAP SI CAPERE

 

Oua:

DE PREPELITA IN CUIB DE ARDEI GRAS MULTICOLOR
UMPLUTE CU ICRE DE MANCIURIA SAU CAVIAR
A LA MOSCOVA (CIUPERCUTA DIN OU+ROSIE )
RATUSCA DIN OU CU RIDICHIE
UMPLUTE CU PATE DE FOIS GRAS
UMPLUTE CU PASTA DE PESTE ORNATE CU CAVIAR
UMPLUTE CU PASTA DE MASLINE

 

Rulouri:

DIN SUNCA UMPLUT CU MOZZARELLA SI SPARANGHEL
DIN SUNCA UMPLUT CU SALATA A LA ROUSSE SAU CRUDITATI
DIN BACON UMPLUT CU SALATA A LA ROUSSE SAU CRUDITATI
DIN BACON UMPLUT CU FASOLE VERDE
DIN CLATITA CU CARNE DE PUI SAU PASTA DE PESTE
JAMBON CU PEPENE GALBEN
CORNET DIN SUNCA UMPLUT CU SALATA
CORNET DIN SUNCA UMPLUT CU BILE DIN BRANZA DE BURDUF+MARAR
CORNET DIN BACON UMPLUT CU SALATA
PROSCIUTTO PARMIGIANI

 

Preparate reci din peste:

FRUCTE DE MARE IN ASPIC
PUI DE BALTA PANE
GUJON DE SALAU
FILE DE CRAP PRAJIT CU SOS REMOULADE
CALAMAR PANE
COCKTAIL DIN FRUCTE MARE
MINI TERINE DIN SOMON
CHIFTELUTE DIN PESTE

 

Preparate reci din pui:

MINI SNITEL IN FULGI DE PORUMB
PAUPIETTE DE PUI CU CASCAVAL
PIEPT DE PUI „SHAN GHAI”
PIEPT PUI CU SUSAN
„LOLLY POPPS” (CIOCANEL DE PUI UMPLUT CU CIUPERCI)
RULADA DE PUI UMPLUTA CU CIUPERCI
CHIFTELUTE CU SUSAN
MINI TERINE PUI
GALANTINA DE PUI
ASPIC DE PUI
ASPIC DE FICATEI

 

Preparate reci din porc:

CROCHETE DIN FILE DE PORC CU MOZZARELLA
RULOU DIN PORC UMPLUT CU LEGUME
MINI SNITEL EXOTIC DIN FILE DE PORC AFUMAT
MINI TERINE PORC
RULADA DIN PORC CU OUA DE PREPELITA
CHIFTELUTE DIN PORC CU SUSAN
BACON CU FUNDULITE DIN PRAZ

 

Patiserie – Foietaj cu:

TON SI LAMAIE
PATE DE FOIS GRAS
SPANAC+OCHI DIN OU DE PREPELITA
BRANZETURI
PASTA DE MASLINE
BRANZA SI MARAR
CIUPERCI SI CASCAVAL
MINI CARNACIORI PICANTI
MINI CREMWURSTI

 

Diverse:

GALANTINA DE CREIER CU LEGUME
TORT BRATISLAVA (SALAM SIBIU, CASCAVAL, UNT)
DOBOS (JAMBON AFUMAT, CASCAVAL,UNT)
ASPIC DIN CURCAN
CIUPERCUTE UMPLUTE CARNE
CIUPERCI UMPLUTE CU PATE DE FOIS GRAS
BULETE DIN CREIER
MEDALION PRODUSE OAIE (GHIUDEM, BABIC, CARNACIORI PICANTI, BURDUF)
MINI RULADA DIN CURCAN SAU VANATOREASCA
RONDELE DIN LIMBA CU SOS REMOULADE
PASARE DIN ROSIE+SIBIU+MASLINA

 

Meniu Vegetarian:

CHIFTELUTE PICANTE DIN CIUPERCI CU SUSAN
PACHETEL UMPLUT CU BRANZA SAU LEGUME PICANTE TRASE LA TIGAIE
ROSIE FLOARE CU SALATA DE VINETE
ASPIC DIN LEGUME CU BRANZA SI MARAR
BULETE CASCAVAL
PLATOURI LEGUME PROASPETE
PLATOURI CU BRANZETURI ASORTATE
CIUPERCI UMPLUTE CU CASCAVAL
CIUPERCUTE PANE
VINETE PANE
DOVLECEI PANE
COSULET CU FASOLE BATUTA
GONDOLA DIN CASTRAVETE CU BRANZA SI MAC
COSULET DIN CASTRAVETE CU BRANZA SI ANASON
ROSIE FLOARE CU BRANZETURI
FUNDULITE DIN PRAZ CU ROSII CHERRY UMPLUTE CU HUMUS
MASLINE VERZI SAU NEGRE PE CASCAVAL SAU BRANZA
FLORI DIN CEAPA ROSIE CU ROSII CHERRY UMPLUTE CU BRANZA FETA
FRIGARUI DIN BRANZETURI SI LEGUME PROASPETE
CLOWN CU ARDEI GRAS+CASCAVAL+RIDICHIE
BRUSCHETTA (ROSII+MOZZARELLA+BUSUIOC)
INELE DIN CEAPA DULCE , PANE

 

Salate – Fel baza

SURIMI IN SOS DE USTUROI
DE BATOG AFUMAT
DE TELINA CU SALAU SAU COD
DE SARDINE PORTUGHEZE CU CARTOFI COPTI
DIN SOMON FUMME CU SOS TARTAR
NICOISE (SARDINA,OU,FASOLE VERDE, MAIONEZA)
GRAND DUCHESSE (TON,CIUPERCI,CARTOFI,OU)
DE TON ( SALATA VERDE, ROSII, TON, CUBURI DIN LAMAIE )
DE CRABI CU CAPERE SI SOS DE USTUROI
GRAVLLAX (SOMON,CAPERE,CARTOFI COPTI,SOS SMANTANA)
DIN FRUCTE DE MARE
DIN LEGUME MEXICANE CU HREAN SI PIEPT DE PUI SAU VITEL
MIDINETTE (PIEPT PUI, MORCOVI,TELINA,MERE,MAIONEZA
DE SALAU CU AVOCADO SI LEGUME
DE BOEUF CU CARNE DE PUI SAU DE VITEL
DE SALATA VERDE CU FICATEI SI MERE
DE FARFALE (PASTE COLORATE) CU SUNCA
DE CIUPERCI CU SOS REMOULADE
DE CIUPERCI CU MASLINE UMPLUTE SI LEGUME PROASPETE
DE FASOLE VERDE CU MAIONEZA SI USTUROI
DE CRUDITATI (MORCOVI+TELINA+MAR)
DE ANDIVE CU SOS DE MUSTAR
DE FASOLE BATUTA
DE CRUDITATI CU SOSURI SI GARNITURI DIVERSE
DE TELINA CU RODII SI ALUNE DE PADURE
DE TELINA CU SFECLA ROSIE
BULGAREASCA CU BRANZA (ROSII+CASTRAVETI+RIDICHI)
SALATA DE CARTOFI CU FETA SI MENTA
ROAST BEEF (VITEL CU SUSAN)
JAMAICANA (OREZ SALBATIC, PUI SI ALUNE)
SARBEASCA DIN 5 FELURI DE BRANZETURI CU SALATINI
DE PUI CU ALUNE SI LEGUME TRASE LA TIGAIE
ZACUSCA CU CIUPERCI SAU MERE

 

Piese:

CURCAN UMPLUT
GAINA UMPLUTA
FAZAN UMPLUT
SOMN SAU STIUCA UMPLUTE CU LEGUME
SOMON, MORUN SAU CEGA, UMPLUT CU FRUCTE DE MARE
PURCEL DE LAPTE IN TARC DE PAINE

 

Specialitati la protap:

BERBECUTI
VANAT
PURCEL DE LAPTE

 

Preparate calde:

RONDELE DIN MUSCHIULET, CEAFA SAU FILE DE PORC
MUSCHIULEPT IMPLETIT CU BACON

MINI CORDON BLEU DIN PORC
FONDUE BOURGHIGNON
PIEPT DE PUI FARA OS LA GRATAR
CIOCANELE LA GRATAR
MINI CORDON BLEU DE PUI
COCKTAIL PUI+SOS ALB ( PUI+FICATEI+PIPOTE+INIMIOARE)
PUI CU SOS GORGONZOLA SI SPARANGHEL
MINI CORDON BLEU DIN PIEPT DE CURCAN
MITITEI
CARNACIORI PENTRU BERE, OLTENESTI SAU CABANOS LA GRATAR
PIERRADE SI RACLETTE (RONDELE PUI SAU PORC+BACON CU CASCAVAL )
FRIGARUI ASORTATE (PUI SAU PORC+BACON)
FICATEI HAIDUCESTI ( FICATEI IMBRACATI IN BACON)
CARNACIORI PICANTI IMBRACATI IN BACON
FILE DE PORC „ORLOFF” (IMPANAT CU CASCAVAL)
SOMON LA GRATAR
FRIGARUI DIN SOMON CU LEGUME
PESTE ALB PANE, PARISIENNE SAU RASOL
SARAMURA DE CRAP
PLACHIE DE CRAP
COTLET DE BERBECUT LA GRATAR
PASTRAMA DE OAIE CU MAMALIGUTA

 

Garnituri:

CARTOFI NOISETTE
CARTOFI DUCHESSE
CARTOFI COPTI IN STANIOL
MAMALIGUTA
FRIGARUI DIN LEGUME
SIMFONIE DE LEGUME (AMESTEC MEXICAN,FRANCEZ SAU HAWAIAN)
CARTOFI PRAJITI
CARTOFI CU SUNCA SI CASCAVAL
CARTOFI BOULANGER (CU CEAPA SI ROSII)
LEGUME PICANTE LA TIGAIE

 

Salate garnituri:

SALATA DIN LEGUME PROASPETE ASORTATE
SALATA DIN MURATURI ASORTATE

 

Preparate traditionale romanesti:

SARMALUTE IN FOI DE VITA CU CARNE DE PUI, CURCAN, VITA SAU PESTE
PIEPT DE RATA INDOPATA PE PAT DE VARZA CALITA
RULOU ARDELENESC (IMPANAT CU PASTA DE MICI)
SARMALE MOLDOVENESTI CU MAMALIGUTA SI ARDEI IUTE
CARNATI PROASPETI DE PORC
CARNATI PROASPETI DE VANAT
POMANA PORCULUI
PREPELITE LA FRIGARE
TOCHITURA ARDELENEASCA CU OU OCHI
FILE DIN PORC IMPANAT CU CARNATI PICANTI
JUMARI CU CEAPA
TOBA
PIFTIE
LEBERWURSTI
CALTABOS
SORICI
DROB

 

Dulciuri

STRUDEL CU MERE, BRANZA SAU DOVLEAC
MINIECLER CU FRISCA
MINITARTE CU VANILIE, CIOCOLATA SAU FRISCA CU FRUCTE
CLATITE CU CIOCOLATA, DULCEATA SAU INGHETATA
MINIPRAJITURI DIVERSE
FRUCTE IN COSULET DIN PEPENE
FRUCTE IN COSULET DIN BOSTAN
FANTANA DE CIOCOLATA ( FONDUE ) SI FRIGARUI CU FRUCTE

 

Bar:

CAFEA ESPRESSO SAU FILTRU
CAFFE FRAPPE SAU CAPPUCCINO
CEAIURI
RACORITOARE
SUCURI NATURALE
APA MINERALA SI PLATA
DIGESTIVE
VINURI